Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Dordrecht: Schoonmaakbedrijf Schilten

Al sinds 1959 is Schilten Schoonmaakbedrijf actief in de schoonmaak branche. Zo houden wij ons al jaren bezig met het schoonmaken van diverse ruimtes als kantoren, trappenhuizen, showrooms en praktijken! Daarnaast bieden wij ook bedrijfscatering en andere overige diensten aan. Doordat wij al jarenlang opereren als schoonmaakbedrijf, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot circa 170 medewerkers en is Schilten Schoonmaak een vertrouwd gezicht in Dordrecht en omstreken.

Schoonmaakdiensten

Schilten Schoonmaakbedrijf uit Dordrecht levert een compleet pakket aan schoonmaakdiensten voor bedrijven. Zo hebben wij diensten als schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging en het leveren van sanitaire benodigdheden. Dit alles om te zorgen dat u als bedrijf geen zorgen en omkijken meer heeft naar dit soort zaken. Hierdoor houdt u meer tijd en energie over om de focus te leggen op uw bedrijfsbelangen.

Onze opgeleide schoonmaakmedewerkers reinigen dagelijks talloze ruimtes middels professionele wijze. Niet voor niets heeft Schilten Schoonmaak in Dordrecht een sterke klank. Zo bieden wij een compleet ‘full service’ pakket aan facilitaire diensten, kwaliteit voor een concurrerende prijs, gemotiveerd personeel en goede begeleiding. Op al deze peilers berust onze reputatie en die maken wij u maar al te graag waar!

Werkwijze Schilten schoonmaakbedrijf

Ons uitgangspunt is om een vaste medewerker te verbinden aan een vaste klantenkring. Dit zorgt voor een vertrouwd gezicht die de schoonmaak van uw bedrijf op zich neemt. Daarnaast vinden wij het van belang om een kwalitatieve schoonmaak aan te leveren met uitstekend eindresultaat. Dit bewaken wij door middel van kwaliteitscontroles en door gebruik te maken van professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines. Alleen zo kunnen wij u het beste van het beste garanderen.

Alle schoonmaakopdrachten worden op maat geleverd zodat Schilten Schoonmaak Dordrecht volledig aan uw wensen en behoeften kan voldoen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij vragen vanuit onze opdrachtgevers snel behandelen en hierop inspelen. Zo zorgen wij altijd voor eindresultaat waarover u meer dan tevreden bent!

Vrijblijvend advies en prijsopgave

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.