Tapijtreiniging

Sinds 1959 ontzorgt Schilten Schoonmaak op het gebied van schoonmaak- en vloeronderhoud. Naast algemene schoonmaakdiensten zijn wij ook gespecialiseerd in de reiniging van diverse soorten tapijten. Onze reinigingsdeskundigen leveren professionele tapijtreiniging waarbij uw kostbare tapijt uiterst secure en nette reiniging geniet.

Uw tapijt laten reinigen door vakmensen

Voor tapijtreiniging heeft Schilten Schoonmaak vakkundig opgeleide medewerkers in dienst. Veel vloeren worden door ons gereinigd middels machinaal vegen en machinaal reinigen, waarbij zowel het vegen als het schoonmaken met behulp van specialistische apparatuur gedaan wordt. Dankzij hoogwaardige machines en ervaren mensen kunnen wij de kwaliteit van professionele tapijtreiniging jaar op jaar waarborgen. Overigens zijn wij niet alleen op het gebied van tapijtreiniging perfectionisten, ook als het gaat om vloeronderhoud van gladde vloeren bezitten onze schoonmakers de benodigde expertise.

Professionele tapijtreiniging voor uw vloerkleden

Tapijtreiniging is een vak apart en daarom hebben wij als professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring een verbluffend portfolio aan textielkennis opgebouwd. Afhankelijk van het materiaal hebben verschillende soorten vloerkleden een specifieke tapijtreiniging nodig. Net als u willen wij dat u nog lang van uw kostbare tapijt kunt genieten en daarom bepalen onze vloerkleedspecialisten allereerst welke methode het meest geschikt is voor de professionele tapijtreiniging van uw kleed en gebruiken onze medewerkers vervolgens speciale apparatuur en de juiste schoonmaakmiddelen voor het reinigen van tapijt. Op deze manier kunnen wij verschillende soorten tapijt reinigen en de juiste behandeling geven, zoals:

  • hoog- en laagpolig tapijtreiniging;
  • professionele tapijtreiniging van Perzische of Berbertapijten;
  • wollen vloerkleden;
  • projecttapijt.

De juiste reinigingsmethode voor ieder tapijt

Voor een stralend resultaat staat aandacht voor het onderhoud en behoud van uw kleed altijd centraal bij professionele tapijtreiniging. Uw tapijt laten reinigen door Schilten Schoonmaak houdt dan ook in dat er maatwerk geleverd wordt. Voor tapijtreiniging maken wij gebruik van de volgende methoden, waarbij de Truck-mount-methode gebruikt wordt voor grondige tapijtreiniging van vloeren met een groot oppervlak:

  • bonnet reiniging;
  • sproei-extractie methode;
  • truck-mount;
  • poederreiniging.

Schilten Schoonmaak onderhoudt uw vloer en reinigt uw tapijt

Voor vakkundig vloeronderhoud en professionele tapijtreiniging kunt u bij ons terecht. Wilt u naast uw tapijt laten reinigen ook uw natuurstenenvloer of parket een opknapbeurt geven? In samenwerking met ons zusterbedrijf Floortec zorgen wij er ook voor dat uw linoleum of PVC-vloer behandeld en beschermd wordt en dat uw prachtige natuurstenenvloer opnieuw glanst. Zelfs barstjes en andere beschadigingen worden opgelost.

Heeft u vragen over de reiniging van tapijt? Wilt u bijvoorbeeld weten op welke manier wij uw kostbare kleed zullen behandelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.