Gevelreiniging Dordrecht en omstreken

Wilt u graag de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Dan zit u goed bij Schilten Schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer wordt als nieuw. Niet alleen weergeeft dit een verzorgde uitstraling, ook komt dit uw professionaliteit ten goede. Gevelreinigingswerkzaamheden voeren wij uit voor diverse bedrijven zoals, scholen, laboratoria, magazijnen, kantoren, winkelcentra en warenhuizen. Voor ieder soort gevel bieden wij passende diensten en uiteraard kunt u altijd andere schoonmaakdiensten op maat aanvragen.

Werkwijze gevelreiniging

Voor het schoonmaken van buitengevels maken wij gebruik van osmose borstels en/of een hoogwerker. Aan het water waarmee wij wassen wordt reinigingsmiddel toegevoegd, maar we hebben ook een warm-water unit waarmee we extra goed kunnen reinigen. Iets dat zorgt voor een beter resultaat. Na bewassing wordt de gevel nagespoeld met schoon water, zodat er geen residu achterblijft. Is de gevelreiniging eenmaal volledig uitgevoerd? Dan ziet uw (bedrijfs)pand er weer uit om door een ringetje te halen. De gevel is in oorspronkelijke staat hersteld, zonder het voegwerk of de omgeving te beschadigen.

Gevelreiniging van kwaliteit tegen scherpe prijzen

Gevelreiniging in Dordrecht en omstreken bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Uiteraard verliezen wij hierbij de kwaliteit niet uit het oog. Zo zorgen wij voor opgeleid personeel die dagelijks diverse gevels reinigen en maken wij gebruik van schoonmaakmaterialen van hoge kwaliteit. Wij zijn onder andere in het bezit van professionele hogedrukreinigers en hoogwerkers waardoor wij u altijd op korte termijn kunnen voorzien van een schone gevel.

Jarenlange ervaring in gevelreiniging

Diverse opdrachtgevers hebben inmiddels meerdere jaren ervaring met de gevelreiniging van Schilten Schoonmaak. Doordat wij minimaal 1 keer per jaar de gevel van het bedrijfspand reinigen, oogt het pand altijd schoon en fris. Wilt u dit ook? Dan horen wij dit graag en kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en/of een offerte opvragen. Tot snel!